Näyttelytilamme Tampereen keskustorilla avoinna lauantaisin 10 - 14 ja arkisin sopimuksen mukaan.

Kotini Sisustus Oy avaa Kotini Showroom-näyttelytilan Tampereen keskustorille osoitteeseen Aleksis Kiven katu 26. Näyttelytila avautuu 23.5.2020 ja on avoinna lauantaisin klo. 10 - 14 ja arkisin sopimuksen mukaan. Näyttelytilassa on mahdollista nähdä ja varsinkin koskea tuotteitamme, tavata minua tai Eetua ja lisäksi ihastella yhteistyökumppaneidemme Suomessa käsintehtyjä design-tuotteita. Tällä hetkellä tilasta löytyvät yritykset ovat Kotini Sisustuksen lisäksi:
BLOUN
BLOUN on lasinpuhaltamo Sastamalassa, joka valmistaa persoonallisia ja uniikkeja valaisimia ja sisustustuotteita kierrätyslasista. Blounin verkkokaupan ja valikoiman löydätte osoitteesta www.bloun.com
Mestaripuuseppä Tingander Oy
Korkean ammattitaidon puutyöverstas Kangasalla. Teemme suunnitelmat, valmistamme tuotteet ja hoidamme asennuksen. Meiltä saat huonekalut, portaat, lauteet, keittiöt sekä muut kalusteet.
Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.mestaripuu.fi
Verhoomo Piristämö
Verhoomo ja sisustuspalvelu Piristämö kunnostaa ja uudistaa sekä kotisi vanhat kalusteet että nykyaikaiset huonekalut yksilöllisesti laadukkailla materiaaleilla. Verhoomon kotisivut löytyvät osoitteesta www.verhoomopiristamo.fi
Sydämellisesti tervetuloa liikkeeseemme katsomaan tuotteitamme, koeistumaan HODIE-nojatuolimme tai vaikka turisemaan musiikista ja bensan hinnasta! Lupaan keittää tuoreet kahvit pyydettäessä. Maidon ja sokerin joutuu valitettavasti tuomaan itse.
Tatu Suomalainen, toimitusjohtaja, Kotini Sisustus Oy