Esittely

Kotini Sisustus Oy:n ja Mestaripuuseppä Tingander Oy:n tiiviin yhteistyön tavoite on tuoda markkinoille erittäin näyttäviä mutta kohtuuhintaisia design-puuportaita.
-
HODIE porras on vahvalla luonteella ja tämän päivän muotoilulla varustettu mallisarja. Se on samaan aikaan viimeistellyn linjakas mutta siinä on myös vahvasti särmää ja ripaus Loft tyylistä raakuutta. Metalliosia on käytetty todella harkiten, pääpaino on lakatun ja maalatun pinnan völisessä kontrastissa. Maalatut osat voidaan myös sävyttää värikoodin mukaisesti.

HODIE porras on rakenteeltaan satulaporras. Satulaportaassa askelmat lepäävät reisilankkujen päällä ja tästä syntyy satulaportaalle ominainen sahalaitainen sivuprofiili. Satulaportaan rakenne on todella tukeva ja se onkin loistava valinta jos haluaa täysin narinattomat portaat.

HODIE porras on myös umpiporras eli askelmien välissä ei ole avonaista tilaa. Tämäkin lisää rakenteen jäykkyyttä mutta toisaalta asettaa tiettyjä rajoitteita myös ulkonäköön. Umpiporras ei ole niin kevyen näköinen kuin avoporras mutta toisaalta umpiportaan alle jää katseilta suojaisa tila.

HODIE portaan suunnittelussa asentamisen vaivattomuus on ollut yksi lähtökohdista. Portaan asentaminen onnistuu ohjeidemme avulla jos akkuporakone ja mittanauha pysyvät tukevasti käsissä. Portaat voi myös tilata avaimet käteen tyylillä jolloin myös vastuu asennuksesta ja mitoituksesta on valmistajalla.

HODIE portaan malli on koekäveltävissä Pirkkalassa Tila&Ihme sisustussuunnittelutoimistolla osoitteessa Muuraintie 5, 33960 Pirkkala

HODIE mallisarjan on suunnitellut Puuseppämestari Eetu Tingander ja portaat valmistetaan käsityönä Pirkanmaalla
-
Asennus
Portaisiimme on mahdollista tilata myös mitoitus ja asennuspalvelu. Asennuspalvelumme edellyttää ammattilaisemme tekemää mittakäyntiä. Samalla myös vastuu portaan toteutuksesta siirtyy kokonaan meille.
Asennuspalvelu on kokonaan kotitalousvähennyskelpoista työtä.
Asennuspäivä sovitaan tilauksen jälkeen. Huomioithan että portaalla on noin neljän viikon toimitusaika. Tilauksen jälkeen asiakaspalvelumme ottaa teihin yhteyttä.
Hinta 1090€ (suora porras) tai 1490€ (U-porras).
Asennuspalvelun hinnat voimassa Pirkanmaan alueella
-
Mitoitus- ja konsultaatiokäynti
Mitoitus- ja konsultaatiokäynnillä käydään läpi kaikki tarvittavat asiat portaiden osalta. Mikäli haluatte portaisiin asennuspalvelun niin se edellyttää myös mittakäyntiä.
Mitoituskäynnin asiat:
  • Oikeanlaisen porrasmallin valinta mitoituksen osalta
  • Mitoituksen tekeminen
  • Kiinnityspisteiden tarkistus
  • Kaiteiden suunnittelu, lasi / puu / metalli
  • Mahdollisten seinäkäsijohteiden mitoitus
  • Toimitusaikataulun sopiminen
Mitoituskäynti ei sido tilaamaan portaitamme. Suosittelemme mitoituskäyntiä, näin varmistatte että saatte juuri oikeanlaiset portaat. Mikäli tilaatte portaat meiltä, vastuu portaan mitoituksesta siirtyy mitoituskäynnin jälkeen meille.
Mikäli valmiista mallistostamme ei löydy Teille sopivaa porrasmallia, katsomme mittatilausverstaamme kautta toteutettavat vaihtoehdot. Verstaamme kautta pystymme räätälöimään varmasti teille sopivan portaan.
Mitoitus- ja konsultaatiokäynnin hinta 300€, hinta voimassa vain Pirkanmaan alueella