Yrityksemme

 

 

Kotini Sisustus Oy on Eetu Tinganderin ja Tatu Suomalaisen vuonna 2020 perustama design-kalusteiden verkkokauppa. Kaikki sai alkunsa Mestaripuuseppä Tingander Oy:n verstaalta 2018 marraskuussa.

 

Eetulla oli ollut ajatus omista huonekalumallistoista jo pitkään mielessä. Intohimo sisustusta ja huonekalumuotoilua kohtaan oli synnyttänyt jo monia luonnoksia ja rakennesuunnitelmia eri mallistoista. Mestaripuuseppä Tingander Oy oli saanut jalansijaa nimenomaan täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti valmistettujen kokonaisuuksien parissa että oman malliston tuotteistaminen ei oikein istunut hyväksi havaittuun kaavaan

 

Tingander Oy:n kasvaessa kuitenkin löytyi, puoliksi vahingossa, toimiva resepti tuoda omat mallistot markkinoille. 2018 loppuvuodesta palkkasin jo ammattikouluajoilta tutun kaverin, Tatu Suomalaisen hoitamaan Tingander Oy:n myyntiä sekä markkinointia. Koska Tatun kanssa meillä oli vahva yhteisymmärrys jo vuosien takaa niin Norjalaisesta heavystä kuin tatuointien tarpeellisuudesta, pystyimme luonnollisesti myös jakamaan kaikki arvot työelämässä. Tatu otti tehtäväkseen myös kehittää Tingander Oy:tä ihan jokaisella alueella missä näki kehitettävää.

 

Ja kun laitetaan luova Puuseppämestari sekä asialleen omistautunut myyntitykki tarpeeksi pitkäksi aikaa työskentelemään yhdessä niin kohta on valmiina omat mallistot sekä alusta niiden myymiseen. 2019 loppuvuodesta tehdään päätös perustaa Kotini Sisustus Oy.

 

Kotini Sisustus Oy on verkkokauppa design-huonekaluille, Suomalaiselle käsityötaidolle sekä laadukkaille materiaalaille. Suunnittelu, puusepäntyöt, metallityöt, verhoilut ja pintakäsittelyt ovat kaikki pirkanmaalaista osaamista. Myös asiakaspalvelu hoidetaan keskivahvalla Tampereen murteella.

 

Kotini Sisustus Oy:n valikoimista löytyvien tuotteiden laatu on vain ja ainoastaan parasta. Tuotteet valmistetaan aina tilauksesta, asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kun kerran tehdään niin tehdään sitten kunnolla, viimeisen päälle. Parhaista materiaaleista ja kestämään aikaa. Koska näin tehtynä tuotteemme ovat luksusta myös luonnolle.

 

Eetu Tingander

Puuseppämestari

mestaripuu.fi

 

 

Tatu Suomalainen

Toimitusjohtaja

Kotini Sisustus Oy

 

 

Kotini Sisustus Oy

Y-tunnus 3108408-3

asiakaspalvelu@kotinisisustus.fi

puh. +358 50 3557 667

Hallituskatu 19

33200 Tampere